.SE registrar
Services

Services - Stödsystem för företag och organisationer.

I våra servrar så kan vi lätt hosta olika kundsystem och annan mjukvara men vi erbjuder även ett antal system till våra kunder. Gemensamt för dessa system är att de är baserade på öppen källkod och de är testade och säkerställda för driften i vår servermiljö.

Du slipper installation av systemen och vi kan även erbjuda support om det behövs.

LemonFresh Webboffice

Webbaserat kalender och fildelningssystem med tillgång till e-post för de som är ständigt på väg. Du har alltid åtkomst till din kalender via webben och du kan även se kollegernas kalendrar och därmed få snabbt och enkelt information om deras tillgänglighet. Du kan även bjuda in en kollega till en händelse via e-post. Din kollega kan då boka in sig i kalendern genom ett enkelt klick! Förutom tillgång till kalendern så har du även tillgång till din e-post och du kan även ladda upp och dela filer med de andra i systemet (som t.ex. en viktig offert innan kundbesöket).

Priser för LemonFresh Webboffice är baserad på antalet konton som behövs och börjar från 299 kr / mån för upp till 10 användare.

Kontakta oss för mer specifika priser och information.

E-handel

Några system som vi erbjuder och stödjer är förutom vår egna MrShopper även det populära e-handelsystemet (OSCommerce). Vi erbjuder även koppling till betalsystemslösning (kortbetalning). Förutom support så säkerhetskopieras innehållet och du kan därmed känna dig trygg när du har ditt e-handelssystem hos oss.

Priser för E-handel är baserad på utrymmet som behövs och börjar från 200 kr / mån.

Kontakta oss för mer specifika priser och information.

Mer services...»Gratis Mejlbox
»Föreningsrabatt
»Domänregistrering

Drift
Allt Ok!
Planerade arbeten
Inga