.SE Registrar
Varför Webbhosting.nu?

Webbhosting.nu har på kort tid blivit ett väldigt populärt webbhotell och vår kundbas ökar i snabb takt! Vi vill passa på och tacka alla våra gäster och välkomna nya.

Varför välja Webbhosting.nu? Här kommer 10 skäl:

1. Säkerhet
Innehållet i våra servrar skyddas kontinuerligt och vi har system som kollar igenom trafiken och varnar vår personal så fort något "konstigt" sker. Servrarna kollas också kontinuerligt för virus och spam för att minska riskerna av detta. Även den fysiska säkerheten i vår serverhall är hög med brandsäkerhet och inbrottsskydd.

2. Stabilitet
Vi erbjuder en stabil servermiljö med redundans så att om en server går ner kan vi leda trafiken till en annan maskin, och vi har reservkomponenter om något skulle fela. Vi väljer också alltid att köpa våra servrar från lokala leverantörer (i huvudsak från HP) som är auktoriserade att utföra all service och reparation på plats.

3. Ekonomi
Vi erbjuder högsta kvalitet för pengarna! Inga onödiga eller dolda kostnader. Som kund hos oss vet du alltid vad du får för pengarna. Några exempel på varför vi är det mest ekonomiska alternativet:
- När du registrerar domän via oss så äger du domänen. Därmed kan du peka om och administrera den som du vill.
- Vi tar inga avgifter för ompekning av domäner som ligger på våra servrar till andra leverantörer.
- Vi tar endast 79 kr för uppsättning av DNS:er. Detta är det lägsta på marknaden.
- Telefonsupport är kostnadsfritt.

4. Enkelhet
Det är lätt att vara gäst hos oss. Beställning sker via enkla blanketter på sidan och du får alltid information om status på ditt ärende. Sedan så kan du själv administrera och skapa mailkonton m m. Vår personal finns alltid till hands om du behöver hjälp!

5. Snabbhet
Vi automatiserar och standardiserar våra interna rutiner så att uppsättning av nya konton och supporten går så snabbt och smidigt som möjligt. Vanligtvis är allt klart inom en timme från det att vår personal får in beställning från kunden.

Ytterligare 5 skäl finner Du här...»2 för 1
»Gratis Mejlbox
»Domänregistrering

Drift
Allt Ok!
Planerade arbeten
Inga