.SE Registrar

Överföring av .SE-domän

Den 9:e mars gick .SE över till ny affärsmodell vilket innebär att domännamnsinnehavarna blir kunder till registrarer istället för kunder direkt till .SE. Om du inte valt någon registrar ligger din domän idag hos .SE Direkt, som är .SEs egen registrarverksamhet. Du har i så fall möjlighet att välja LemonLime som registrar istället.

Genom att välja LemonLime som registrar för din domän kommer du i fortsättningen få förnyelsefakturor från oss när det är dags att förnya din domän. Priset för förnyelse kommer att vara 139 kr inkl moms, jämfört med 175 kr inkl moms hos .SE Direkt. Överföringen av domänen är helt kostnadsfri.

Fyll i formuläret nedan om du vill att LemonLime / Webbhosting.nu ska vara registrar för din .se-domän i fortsättningen istället för SE Direkt. Ange din .se-domän med auktoriseringskod, samt din epostadress och godkänn .SEs registreringsvillkor. Ett bekräftelsemail skickas till den epostadress du anger.

Auktoriseringskod (AUTH-ID) identifierar dig som ägare till domänen, och du får den från din befintliga registrar. Om du har din domän hos .SE Direkt idag loggar du in på https://domanhanteraren.iis.se och begär ut auktoriseringskoden för aktuell domän.

Domän

Auktoriseringkod (AUTH-ID)

Din epostadress

Jag har läst och godkänner .SEs registreringsvillkorDrift
Allt Ok!
Planerade arbeten
Inga