.SE Registrar
Varför Webbhosting.nu?

6. Support
Vi vill gärna ha en nära relation med våra kunder. Det innebär att vi satsar på att ha resurser så att vi hanterar olika ärenden via mail men också via telefon. Vår personal är handplockad för att kunna åtgärda problem och erbjuda support snabbt och effektivt!

7. Flexibilitet
Inget är omöjligt! Det är vår motto. Vi gör alltid vårt bästa för att kunden ska få skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder ett antal färdiga webbhotell-paket då de täcker de flesta kundernas behov, men vi kan alltid erbjuda mer skräddarsydda lösningar om det behövs.

8. Lyhördhet
Vi lyssnar på våra kunder. Vi gör ofta kundundersökningar där vi frågar ett antal av våra kunder för att se hur de upplever oss som leverantör. Vi lyssnar alltid på vad våra gäster har att säga för det är det enda sättet att kunna förbättra oss.

9. Kompetens
Vår personal har väldigt hög kompetens inom serverarkitektur och kan snabbt och lätt konfigurera miljön så att den fungerar på ett optimalt och stabilt sätt. De kan även hälpa till vid överföringen av sajter med olika databaslösningar till vår miljö.

10. Utbyggbarhet
Hela servermiljön är strukturerad på ett sätt som tillåter enkel utbyggbarhet. Detta är viktigt så att servermiljön kan växa med antalet kunder.

Det finns självklart fler skäl för att välja Webbhosting.nu.
Vill du veta mer? Kontakta oss på info@webbhosting.nuDrift
Allt Ok!
Planerade arbeten
Inga